Partners

Landgoed het Vlier

Landgoed het Vlier biedt je de mogelijkheid voor een luxe vakantieverblijf met vrienden of familie in de natuur met alle ruimte en rust op een toplocatie in het Vecht- en Beneden- Reggegebied. Op het landgoed kunnen ook retraites en eendaagse teambuildingen georganiseerd worden. De weilanden worden duurzaam beheerd.

Kunstkring Ommen

Kunstkring Ommen is een vereniging van kunstliefhebbers die dicht bij huis van “live” klassieke kamermuziek en voordracht van hoog gehalte willen genieten. Het lidmaatschap staat open voor iedereen. Er wordt een gevarieerd programma geboden van voornamelijk kamermuziek, maar ook andere muzieksoorten.

Camping Huttopia De Roos

Camping Huttopia De Roos is een van de oudste campings van Nederland. Gelegen aan de oever van de Vecht en omgeven door een prachtig natuurlandschap, is dit de ideale uitvalsbasis om de regio Overijssel te ontdekken. Er bevinden zich zowel ruime staanplaatsen als volledig uitgeruste huuraccommodaties.

The Forest Bathing Circle

The Forest Bathing Circle is een bron van belevenissen, informatie en inspiratie voor alles wat met natuur verbondenheid en bosbaden te maken heeft. Eefje Ludwig begeleidt bosbaden, geeft workshops, lezingen en cursussen rondom natuurverbinding en leidt je op tot gecertificeerd bosbadgids.

Yogastudio Yoia

Yoia bevindt zich in het monumentale pand Paulus aan een van de mooiste, stilste grachten in het centrum van Schiedam. Bij Yoia vind je verschillende vormen van yoga voor ontspanning en meditatie tot inspanning en fysieke uitdaging.

Nieuwsbrief

Schrijf je in!

De nieuwste ontwikkelingen en informatie over yogaweekenden, yogareizen en informatie over yogastijlen!