Dit is

Oeverlicht

Oeverlicht is een initiatief van Cecilia Huisman. Aan de oever van de Regge, op het mooiste plekje van Ommen, ligt aan de grens van landgoed Eerde, studio Oeverlicht. 

U bent van harte welkom voor yoga weekend retraites en workshops. Tevens kunt u de ruimte huren voor privé en zakelijk gebruik. 

Yoga in de natuur

Oeverlicht is omgeven door bos, heide en water en is om die reden een perfecte uitvalbasis voor wandelen, mountainbiken, zwemmen en varen. Met andere woorden in contact komen met de natuur. De plek ademt ruimte, rust en licht.

De studio is opgebouwd uit hout, de vloer is verwarmd en het uitzicht over de Regge en begeleidt door ochtend-, middag of avondlicht is magisch. De ruimte leent zich perfect voor yoga- , meditatie-, of mindfulness retreats.

Oeverlicht_Ommen
0
Jaar ervaring
0
Uren
0%
Review score
0
Deskundig yoga docent
Oorsprong

De regge

De studio staat op grond waar al veel voorwerk is gedaan op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. In de jaren ’20 en ’30 was Ommen een van de belangrijkste spirituele centra van de wereld. Onder andere hebben hier tussen 1924 en 1938 de sterkampen plaats gevonden onder leiding van Jiddu Krishnamurti (1895-1986). Dat is voelbaar in de bijzondere sfeer die dit gebied van Ommen kenmerkt.

Telefoon

+316 28 91 84 78

E-mail

Stuur een e-mail naar info@oeverlicht.nl of klik op het icoon: