Workshop Aerial & Nidra

Onder begeleiding van Cecilia Huisman

Workshop Aerial Yoga & Yoga Nidra

Data 2024:

zaterdag 4 mei (geannuleerd)
zondag 16 juni


Tijd: 10.30 – 13.00 uur

Docent: Cecilia Huisman

Aantal deelnemers: 8 personen
De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen

Prijs: € 37,50 
Bij aanmelding van 2 personen ontvang je 10% korting p.p.

Heb je zelf een doek, neem die dan mee! Maar er zijn ook doeken aanwezig!

Duur Workshop: 150 minuten.
Dit is inclusief korte theepauze en een heerlijke eindontspanning.

 

Groepsaanvragen en/of op de hoogte blijven?
Mail naar info@oeverlicht.nl

Wat ga je doen tijdens de workshop?

In deze workshop leggen we de focus op de fysieke mogelijkheden van geheel of gedeeltelijk loslaten van spier en mentale spanning. 

Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij Aerial Yoga verrassende manieren van loslaten ervaren, door de support van het doek. Het doek begeleidt en spiegelt je. Het ontlast de rug waarbij sprake kan zijn van decompressie van de wervelkolom.

We werken aan verschillende houdingen en series; zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit. 

Na inspanning in de doeken zoeken we diepe ontspanning op met Yoga Nidra: een vorm van yoga die je leert om diepzittende spanning los te laten en ervoor zorgt dat je uitgerust de les verlaat. 

Kortom, een workshop waarin inspanning, ontspanning en plezier samenkomen. Een heerlijke verdiepende ervaring.

 

Aerial Yoga is een hybride vorm van yoga waarbij traditionele yogahoudingen, pilates en dans worden gecombineerd met het gebruik van een hangmat. Het is enerzijds kalmerend voor de geest en anderzijds vormt het een laagdrempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest. Je beoefent yoga op een nieuwe, bijzondere manier.

Is deze workshop geschikt voor mij?

Zowel ‘absolute beginners’ als gevorderden zijn van harte welkom in deze workshop! Pak je kans om eindelijk een keer de lichtheid van yoga en de kracht van loslaten te ervaren. 

Na de workshop kun je nog een heerlijke wandeling maken in het bos.

Waar kan ik eventueel verblijven?

Heb je zin in een weekendje natuur? Boek een B&B of zet je tent op bij een van de vele campings in de buurt. Je kunt ook verblijven in ons boshuisje.

Ervaringen

 • Bedankt Cecilia! De prachtige omgeving van Oeverlicht en je gastvrijheid en je plezierige manier van lesgeven zorgden voor een bijzondere eerste kennismaking met aerial yoga. Hoe inspanning en ontspanning samen komen met hulp van het doek: ik kom zeker terug om het nogmaals te beleven.

  Petra
 • Super leuke yoga sessie gedaan met 7 vriendinnen bij Cecilia op haar prachtige locatie. We deden onder andere aerial yoga, een -best spectaculaire- nieuwe ervaring, goed aan te passen naar eigen niveau en je hebt zeker plezier met elkaar! Cecilia is professioneel en begeleid op een heel prettige manier. Een aanrader!

  Sabine
 • Alles los te laten, behalve het doek; het was heerlijk om te zweven in de lucht en te vertrouwen op je lijf. En dat in de prachtige, stille natuur van Oeverlicht. Dankjewel voor je begeleiding Cecilia!

  Liesbeth
 • In november heb ik bij Cecilia een workshop aerial yoga gevolgd. Ik kende het niet. Ik vond het enorm leuk en verrijkend om kennis te maken met deze vorm van yoga. Daarnaast merkte ik al snel dat ik door de kennis van Cecilia over het menselijk lichaam in goede handen was. De leuke docente en de yogaruimte (op een dromerig plekje aan de Regge) maakte de ochtend compleet. Ik heb ervan genoten!

  Heidi

Studio & Omgeving

We kijken uit naar je deelname,

We zien je in Oeverlicht, aan de Regge.

Warme groet,

Cecilia

Meld je aan!

Meld je aan via het formulier:

  Adres

  Oeverlicht
  Steile Oever 7
  7731 PP
  Ommen