Workshop Aerial Yoga

Onder begeleiding van Cecilia Huisman

Workshop AerialYoga

Eerstvolgende datum 2022:
zaterdag 15 oktober

Groepsaanvragen en/of op de hoogte blijven?
Mail naar info@oeverlicht.nl

Tijd: 11.00 – 13.00 uur

Locatie: Oeverlicht, Steile Oever 7, Ommen

Docent: Cecilia Huisman

Aantal deelnemers: 8 personen
De workshop gaat door bij 6 aanmeldingen

Prijs: € 30,- p.p.p.d.
Bij aanmelding van 2 personen ontvang je 10% korting p/p

Heb je zelf een doek, neem die dan mee!

Duur Workshop: 120 minuten.
Dit is inclusief korte theepauze en een heerlijke eindontspanning.

Inhoud workshop

In deze AerialYoga workshop leggen we de focus op de fysieke mogelijkheden van geheel of gedeeltelijk loslaten van spier en mentale spanning. 

Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij AerialYoga verrassende manieren van loslaten ervaren, door de support van het doek.

Het doek begeleid jou en spiegelt je. Het ontlast de rug waarbij sprake kan zijn van decompressie van de wervelkolom.

We werken aan verschillende houdingen en series; zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit. Kortom een workshop waarin inspanning, ontspanning en plezier samenkomen. Een heerlijke verdiepende ervaring.

Aerial Yoga is een hybride vorm van yoga waarbij traditionele yogahoudingen, pilates en dans worden gecombineerd met het gebruik van een hangmat. Het is enerzijds kalmerend voor de geest en anderzijds vormt het een laagdrempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest. Je beoefent yoga op een nieuwe, bijzondere manier.

VOOR WIE is deze workshop geschikt?

Zowel ‘absolute beginners’ als gevorderden zijn van harte welkom in deze workshop! Pak je kans om eindelijk een keer de lichtheid van yoga en de kracht van loslaten te ervaren. 

Na de workshop kun je nog een heerlijke wandeling maken in het bos.

Weekendje
Heb je zin in een weekendje natuur; boek een B&B of zet je tent op bij een van de vele campings in de buurt. Je kunt ook verblijven in ons boshuisje.

Ervaringen

  • Bedankt Cecilia! De prachtige omgeving van Oeverlicht en je gastvrijheid en je plezierige manier van lesgeven zorgden voor een bijzondere eerste kennismaking met aerial yoga. Hoe inspanning en ontspanning samen komen met hulp van het doek: ik kom zeker terug om het nogmaals te beleven.

    Petra
  • Alles los te laten, behalve het doek; het was heerlijk om te zweven in de lucht en te vertrouwen op je lijf. En dat in de prachtige, stille natuur van Oeverlicht. Dankjewel voor je begeleiding Cecilia!

    Liesbeth

Studio & Omgeving

We kijken uit naar je deelname,

We zien je in Oeverlicht, aan de Regge.

Warme groet,

Cecilia

Meld je aan!

Meld je aan via het formulier: