Yoga Retreat Ibiza | Integrale Yoga Schiedam

Yoga op Ibiza

Met mijn eerste yogastudio, Integrale Yoga Schiedam, organiseer ik al jaren inspirerende yoga retreats op Ibiza. Tijdens deze reis kun je een week lang genieten van yoga, meditatie, heerlijk eten en het prachtige eiland Ibiza. Je verblijft in finca Can Rosa – een mooie finca omringd door natuur en een zwembad & yogadek in de tuin. Deze reis is de perfecte combinatie van inspannen en ontspannen en iedereen is welkom, van beginnende tot ervaren yogi’s.

De eerstvolgende editie in 2024 vindt plaats van: 
10 oktober – 16 oktober

Lees hieronder meer!

Hoe ziet zo'n yogareis eruit?

We beginnen elke dag met een stille pranayama sessie (ofwel pyjama sessie) op het buiten yoga dek. Het weer is om die tijd al zacht en je maakt de opgaande zon mee, een geweldige start van een nieuwe dag. Daarna is er een licht ontbijt en heb je eventueel nog tijd voor een duik in het zwembad. Na het ontbijt start een intensieve CAY yogales. De les wordt rustig opgebouwd en je wordt begeleidt met adviezen die passen bij jouw situatie. 

Na deze yogales wordt er een heerlijke lunch bereid door onze privé chefs en is de rest van de middag vrij te besteden. Je kunt dan bijvoorbeeld een van de vele baaitjes of dorpjes op Ibiza bezoeken. In de avond komen we weer samen voor een rustige yogales, gevold door een lekker & gezellig diner. 

Voorbeeld van het programma: 

07.00 – 08.00 Pranayama & Meditatie
08.00 – 09.00 Licht ontbijt
09.00 – 10.00 Pauze, tijd voor duik in het zwembad
10.00 – 12.30 Critical Alignment Yoga
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 – 18.30 Vrije middag
18.30 – 19.30 Avondprogramma met o.a. Yoga Nidra/Yin Yoga
19.30 – 20.30 Diner

Op een van de dagen is zowel de middag als de avond vrij in te vullen. Daarnaast zullen we op een van de avonden gezamenlijk een excursie beleven en vindt er op een van de dagen een bosbad plaats. 

Het verblijf

Je verblijft op de prachtige locatie Can Rosa, een prachtige finca in de buurt van het dorpje St Gertrudis. De villa heeft ruime, luxueuze kamers, een buitenzwembad en open terras. De finca is zo ingedeeld dat je overal wel een plekje kunt vinden om je even terug te trekken en er zijn genoeg buitenplekken om te zitten & te genieten van de zon. De yogalessen vinden buiten plaats, op het grote houten yogadek (of binnen in de yogastudio als het weer iets minder is). 

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner zijn in de reis inbegrepen. Ook kun je onbeperkt koffie, thee en fruit pakken. Het ontbijt wordt door onszelf georganiseerd, maar de rest van de maaltijden worden met liefde bereid door onze privé chefs Guillermo & Melodie. De maaltijden zijn vegetarisch en op verzoek is veganistisch ook mogelijk. Heb je dieetwensen of een voedselallergie? Geef het door, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden!

 

Meer weten?

Bekijk de website van Integrale Yoga Schiedam voor meer informatie over deze inspirerende yogareis
of stuur een mail naar info@integraleyogaschiedam.nl

Ik kijk uit naar je deelname!

Namasté,
Cecilia