Partneryoga • Samenwerking & vertrouwen •

Ben jij al bekend met partneryoga?

Bij deze vorm van yoga voer je diverse yogahoudingen uit in samenwerking met een partner. Dit kan een romantische partner zijn, maar ook een familielid, vriend(in) of iemand anders die je op een andere manier wil leren kennen. 
Door het gezamenlijk uitvoeren van yogahoudingen kun je elkaar ondersteunen en versterken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je meer uit een houding kunt halen, maar het vraagt en bevordert ook vooral samenwerking en vertrouwen – in jezelf en in je partner. 

De betekenis van het woord yoga is ‘verbinden’. Dat is precies wat je kunt ervaren tijdens een yogapartner sessie; een gevoel van verbondenheid met de diepere betekenis van yoga. 
De yogasessie begint met een korte opwarming van het lichaam om eerst contact te maken met je eigen manier van zijn en je energieniveau op dat moment. Als je in staat bent om, letterlijk, op eigen benen te kunnen staan dan ben je ook in staat om je partner op te vangen of te ondersteunen waar nodig.

Na de opwarming zullen we een aantal eenvoudige asana’s uitvoeren en onderzoeken op welke manier jij je kunt overgeven aan de ondersteuning van jouw partner: Kun je veilig voelen? Daarna gaan we wat meer uitdagende asana’s proberen. Maar weet dat alles mag en niets moet. Het laatste onderdeel van deze yogasessie is een heerlijke ontspanning waarin je je volledig kan overgeven aan rust en welzijn.

Teamuitje
Ben je op zoek naar een uitje met jouw team? Dan is een partneryogales een heel leuk idee! Partneryoga vraagt om nauwe samenwerking en goede communicatie. Je zult merken dat 1 sessie partneryoga de dynamiek binnen een team kan versterken. Maar wellicht nog belangrijker: je beleeft natuurlijk ook heel veel plezier met elkaar! 

Wil je ook de positieve effecten van partneryoga ervaren?
Stuur een mail naar info@oeverlicht.nl voor de mogelijkheden. 

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in het mooie Oeverlicht. 

Namasté, 
Cecilia

Extra informatie

  • Duur workshop: 1,5 uur
  • Aantal deelnemers: minimaal 6 (of 2 bij een privéles)
  • Prijs: €27,50 p.p. (of €65,- per 2 personen bij een privéles)
  • Docent: Cecilia Huisman

“When we work together, wonderful things can be achieved.”