Bosbad • Doe gratis mee! •

Dompel je onder in de natuur

Begin april heb ik met veel plezier de basis van het bosbaden mogen ervaren en leren. Ik ben nu bosbadgids in opleiding en dat brengt met zich mee dat er geoefend moet worden! Daar heb ik heel veel zin in, maar uiteraard heb ik hier deelnemers voor nodig. En daar kan jij bij helpen.

Wat is een bosbad?
Mogelijk weet je niet zo goed wat een bosbad is. Laat ik vooropstellen dat het niets te maken heeft met wandelen in een bos. Sterker nog, je kan ook bosbaden in bijvoorbeeld de prachtige Sahara hier in Ommen. Wat is het dan wel?

Ik ga je gedurende 2,5 – 3 uur meenemen in de natuur en door. Door middel van uitnodigingen (eenvoudige oefeningen) laat ik je meer in contact komen met de natuur en de verbinding met jezelf. Het belangrijkste doel is: vertragen, verstillen en voelen met al je zintuigen.
We sluiten het bosbad af met een heerlijk kopje thee.

Data bosbaden
Woensdag 8 mei, 10.00 – 13.00 uur
Donderdag 16 mei, 14.00 – 17.00 uur
Woensdag 12 juni, 10.00 – 13.00 uur

Wat heb je nodig?
Een aantal dagen voorafgaand aan het bosbad zal ik nog een e-mail sturen met instructies.
Let vooral ook zelf op het weertype. Indien de kans op regen groot is, zorg er dan voor dat je regenkleding aan of bij je hebt en dat je schoenen/laarzen aan hebt waarmee je in wat drassige ondergrond kunt lopen. Is de kans op zonneschijn weer groot, dan is het handig om zonnebescherming te gebruiken.

Wil jij je een keer helemaal onderdompelen in de natuur en onder mijn begeleiding een bosbad ervaren? Meld je aan via info@oeverlicht.nl

Ik kijk ernaar uit om met jou deze bosbad ervaring te delen!

Namasté, 
Cecilia Huisman (bosbadgids i.o.)

Overige details

  • Prijs: gratis
  • Docent: Cecilia Huisman
  • Locatie: omgeving Oeverlicht, Steile Oever 7, Ommen

Gerelateerde artikelen