Privéles

Privéles/yogatherapie

Iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan persoonlijke aandacht. Of misschien loop je al een tijd met (pijn)klachten aan een schouder, onderrug, heup of hamstring, of heb je last van klachten zoals slecht slapen en/of je gespannen voelen. Yogatherapie is dan een ideaal hulpmiddel om uit te zoeken wat het probleem is, waar de klacht vandaan zou kunnen komen en wat voor jou de beste aanpak is.

Samen met de yogadocente zullen er houdingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen samengesteld worden die je ook zelf thuis kunt doen. Het uitgangspunt van yogatherapie is dat je eigen therapeut bent (‘Be your own therapist’, Robina Courtin).

Oeverlicht biedt yogatherapie in privé sessies (voor 1 persoon of per duo). De lessen worden ingericht op basis van individuele behoeften en mogelijkheden, waardoor er een intensieve persoonlijke begeleiding ontstaat. Je leert yogahoudingen op de juiste manier uit te voeren en komt meer te weten over de effecten op jouw lichaam. Tijdens dit proces zullen we ook samen uitzoeken waar er verdieping plaats kan vinden. 

Prijzen

  • Privéles voor 1 persoon: €62,50
  • Privéles voor 2 personen (duo): €65,- per duo

 

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een privéles? Stuur een mail naar info@oeverlicht.nl

Docent

Na vele opleidingen heb ik mijn eigen stijl van lesgeven ontwikkeld die gebaseerd is op mijn dansverleden en de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan gedurende de yogaopleidingen. Met veel plezier breng ik deze kennis over in de yoga- en meditatielessen. Het is een voorrecht om de kennis en inzichten te mogen delen in ‘Oeverlicht’.

Cecilia Huisman

FAQ

Moet ik ervaring hebben met yoga om mee te kunnen doen?

Nee, iedereen kan meedoen mits je geen specifieke klachten hebt die van invloed kunnen zijn op je deelname. Meldt dit dan bij je aanmelding.

Wat moet ik meenemen?

Een eigen handdoek en drinkfles is handig om mee te nemen.

Ik ben niet heel flexibel, kan ik meedoen?

Het is een misvatting dat je soepel/flexibel moet zijn om yoga te kunnen volgen. De effecten van yoga zijn voor iedereen voelbaar en merkbaar.