Yoga event: Yoga & dans

Nieuwe datum volgt z.s.m.

De dag in het kort

Nieuwe datum volgt z.s.m. *
10.30 tot 16.00 uur

Prijs €70,-  (incl. lunch)
Ontvang 10% korting bij aanmelding van 2 of meer

Reserveren of vragen? Stuur een mail of vul het formulier in.
Je kunt je ook meteen aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Het programma vind je hier!

Sluit dansend het jaar af

Al sinds ik kennis kreeg van het woord ‘dansen’ in mijn vroege jeugd is mijn hart sneller gaan kloppen. Jaren later heb ik van mijn eerste salaris, verdiend als leerling verpleegkundige, een dansles geboekt bij een dansschool in Rotterdam. Wat een feest! Ik volgde een jazzdansles en kon vervolgens niet meer ophouden met dansen. Waarom? Omdat dansen je in verbinding brengt met je lichaam, je gevoel en emoties die er op dat moment zijn en het je brein focus levert die vergelijkbaar is met meditatie. Daarnaast geeft het beoefenen van dansen enorm plezier. Het ritmisch bewegen op muziek is eigenlijk nergens mee te vergelijken. Je moet het gewoon doen.

Ik ben jaren geleden in de gelukkige omstandigheid geweest om een professionele dansopleiding te mogen volgen en heb mijn leven gevuld met fantastische dansmomenten in theaters en als dansdocent. Na deze prachtige periode ben ik in aanraking gekomen met yoga – een bewegingsvorm waarin vergelijkbaar met dans, ook ritme (b.v. ademritme), vrijheid (beleven van ruimte), plezier (ontmoeten van je lichaam) en verbinding maken met jouw innerlijke binnenwereld centraal staan. Tenminste, zo is het voor mij.

Inmiddels gebruik ik de combinatie van yoga en dans regelmatig in mijn lessen en deel ik mijn enthousiasme met vele andere liefhebbers.

Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die jij al in je draagt tot expressie te laten komen? Boek dan deze dag en laten we dansend het mooie jaar 2023 afsluiten.

Yoga in Ommen

Oeverlicht is de uitgelezen plek om de combinatie van yoga en natuur te ervaren. Voor de yoga- en danslessen maken we samen een wandeling door de omgeving van landgoed Eerde.

Gastvrouw Cecilia begeleid je de hele dag met inspirerende yogalessen en ontspanningsmomenten. Ook is er een lunch met heerlijke vegetarische en biologische gerechten, verzorgd door de kok. 

 

 

Dans met je hart en je voeten zullen volgen. 

Programma

 1. 10.30-11.00 uur: Aankomst en kennismaken
 2. 11.00-12.30 uur: Kennismaking met yoga en dans
 3. Heerlijke vegetarische lunch (12.30-13.15 uur)
 4. 13.15-14.00 uur: (Dans)wandeling in het bos
 5. 14.00-15.00 uur: Yoga & dans
 6. 15.00-15.30 uur: Diepe ontspanning, Yoga Nidra
 7. 15.30-16.00 uur: Mooie afsluiting van de dag

Meld je aan!

Of heb je extra vragen?

  Locatie & omgeving

  Adres

  Oeverlicht
  Steile Oever 7
  7731 PP
  Ommen