‘Jiddu Krishnamurti weekend‘ in Ommen

Helende samenkomst

Afgelopen weekend, op zaterdag 8 oktober mocht ik, in Oeverlicht, op verzoek van een groep inspirerende vrouwen een Yoga Nidra les geven tijdens een bijzondere Krishnamurthi bijeenkomst. 

Na alle informatie over het prachtige natuurgebied hier in Ommen waar Krishnamurti ooit heeft gemediteerd, gewandeld en vele mensen geïnspireerd. Maar ook na de fysieke inspanning van onze eigen wandeling, paste alleen nog maar het volgen van een Yoga Nidra. Deze Yoga vorm brengt je in een diepe, helende ontspanning en laat alle gedachten die ons brein de hele dag door verstoren (zoals Jiddu Krishnamurti zegt; ‘the chatters’) tot rust komen. Tijdens deze diepe ontspanning konden we alle bijzondere ervaringen rustig laten inwerken.  

Het was een mooie, helende samenkomst voor mij én voor de deelnemers. Een die zeker voor herhaling vatbaar is en ik in de toekomst ook graag met júllie wil delen… 

Warme groet, Cecilia

‘Zonder meditatie is men als een blinde in een wereld van grote schoonheid, licht en kleur

~J.Krishnamurti

Weekend Yoga retraite ‘Krishnamurthi‘ in Oeverlicht

In 2022 kun je deelnemen aan een inspirerend weekend met o.a. yoga, dans, meditatie en wandelen, gebaseerd op het gedachtegoed van J. Krishnamurti. Is dit wellicht voor jou een kans om dit jaar een ander pad te ontdekken, een nieuw begin als cadeau aan jezelf?

Het programma start op zaterdagochtend om 09:30 uur en eindigt zondagmiddag rond 16:00 uur. Meer informatie en details over het programma vind je hier op onze website. Wil je als eerste van nieuwe data op de hoogte gehouden worden, stuur dan meteen een mail naar info@oeverlicht.nl.

Combineer je weekend met een heerlijk verblijf in ons boshuisje. Of kijk op de website van ‘De vier jaargetijden’ en boek jouw verblijf bij Brigitta en Henk, zij kunnen aan max. 8-10 pers onderdak bieden.

Ons Boshuisje

Gerelateerde artikelen