Nieuw: Workshop C-Aerial

Een mooie combinatie tussen Critical Alignment Yoga en Aerial Yoga.

C-Aerial workshop in het kort

Data 2024 – op zaterdagen
15 juni   |   6 juli   |   20 juli   |   7 september


Tijd:
10.00 – 12.00
Locatie: Oeverlicht
Docent: Cecilia Huisman
Max. groepsgrootte: 8 pers.
Prijs: €120,- voor 4 dagen. Losse dag: €37,50

Als je boekt voor 2 personen krijg je 15% korting p.p.

Reserveren of vragen? Stuur een mail of vul het formulier in.
Je kunt je hier ook meteen aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie vind je hier!

 

-If you want to fly, let go of everything that weighs you down

Toni Morrison

Wat is C-Aerial?

 

Ik heb al jaren ervaring in Critical Alignment Yoga en geef sinds een paar jaar ook les in Aerial Yoga. Hoewel deze twee yogavormen verschillend lijken, complementeren ze elkaar goed. 

Het uitgangsprincipe van Critical Alignment Yoga (CAY) is simpel: eerst moeten stijve spieren of bindweefsel ontspannen, om vervolgens de yogahouding correct en met behulp van de juiste coördinatie uit te voeren. In Aerial Yoga wordt veel gebruik gemaakt van achteroverbuigingen. Hiervoor dient eerst de wervelkolom (meestal het gebied tussen de schouderbladen) voorbereid te worden – hier komt het CAY stripje goed van pas. Het stripje kan namelijk de bovenrug weer meer in de natuurlijke strekking krijgen waardoor de achteroverbuiging niet plaats vindt vanuit de onderrug of het gebied van de ribbenboog maar vanuit de bovenrug.

En zo ontstaat de combinatie van Critical Alignment Yoga en Aerial Yoga, ofwel C-Aerial Yoga. Hier valt nog meer in te ontdekken en dat doe ik graag met jullie met de eerste serie in juni 2024. 

 

Heb je nog vragen of wil je zeker weten dat deze workshop bij jou past? Stuur dan een mail naar info@oeverlicht.nl. Cecilia helpt je graag. 

Meld je aan!

Meld je aan via het formulier: