Aerial Yoga Teamuitje

*Verrassend en rustgevend uitje met vrienden, collega’s of familie*

AerialYoga teamuitje

Locatie: Steile Oever 7, Ommen

Docent: Cecilia Huisman

Aantal deelnemers: max. 7 personen, min. 4 personen. Minimum leeftijd 12 jaar

Prijs: 35,- p.p.
Meld je je aan met een groep van 7 personen? Ontvang dan 15% GROEPSKORTING 
Deze prijs is exclusief lunch en inclusief thee & lekkers

Prijs inclusief lunch: 45,-

Duur workshop: 120 minuten
Dit is inclusief korte theepauze en een heerlijke eindontspanning

 Tip: Wil je deze leuke workshop combineren met een heerlijk weekendje natuur? Boek ons boshuisje in Ommen, vlakbij yogastudio Oeverlicht

Inhoud workshop

Wil jij je ook eens voelen als een ‘Cirque du Soleil’ artiest… En ben je wel in voor iets nieuws? Dan is deze zwevende yogales echt iets voor jou! Samen met vriendinnen, collega’s of je familie er een ontspannen, maar vooral gezellig, dagje uit van maken! Dat kan nu in Oeverlicht.

Deze leuke, ‘mindfulle’ Aerial Yoga workshop gaat om ontspanning, inspanning, maar vooral plezier samen. Kortom, deze workshop heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk gezamenlijk uitje!

In de workshop leggen we de focus op de fysieke mogelijkheden van geheel of gedeeltelijk loslaten van spier- en mentale spanning. Meer nog dan bij reguliere vormen van yoga kun je bij Aerial Yoga verrassende manieren van loslaten ervaren door de support van het doek. Samen werken we aan verschillende houdingen en series; zowel heads up als feet up, met aandacht voor adem, kracht en flexibiliteit. Een heerlijke verdiepende ervaring en dus erg leuk om gezamenlijk te ervaren tijdens een personeelsuitje, vriendendag, familie feestje, of een vrijgezellendag. Durf jij je grenzen te verleggen, om zo de mensen die je vergezellen eens op een heel andere manier te leren kennen?

Deze activiteit is geschikt voor (bijna) iedereen; Ervaring met Yoga is niet nodig, enthousiasme, een beetje durf en vertrouwen in je lichaam wel. Zowel ‘absolute beginners’ als gevorderden zijn dus van harte welkom!

Eventueel uit te breiden met een heerlijke (vegetarische) lunch. Of wil je bijvoorbeeld nog een wandeling of frisse duik in de Regge toevoegen, vraag dan naar de extra mogelijkheden.

Aerial Yoga is een hybride vorm van yoga waarbij traditionele yogahoudingen, pilates en dans worden gecombineerd met het gebruik van een hangmat. Het is enerzijds kalmerend voor de geest en anderzijds vormt het een laagdrempelige uitdaging voor jouw lichaam en geest. Je beoefent yoga op een nieuwe, bijzondere manier.

Combineren met een weekendje in de natuur?

Dit teamuitje kan je heel goed combineren met een weekendje in de natuur. Het is de uitgelezen kans om de combinatie yoga en natuur te ervaren. 

Je kunt verblijven op een door jouw zelf uitgekozen accommodatie. Dit kan zijn een hotel, B&B of een camping in de buurt. Je kunt je oriënteren op Natuurlijkommen.nl 

Ook is er de mogelijkheid om te verblijven in ons eigen boshuisje, vlakbij yogastudio Oeverlicht. 

Of kijk eens op de website van ‘De vier jaargetijden’ en boek jouw verblijf bij Brigitta en Henk, zij kunnen aan max. 8-10 pers tegelijk onderdak bieden.

Ervaringen

  • Bedankt Cecilia! De prachtige omgeving van Oeverlicht en je gastvrijheid en je plezierige manier van lesgeven zorgden voor een bijzondere eerste kennismaking met aerial yoga. Hoe inspanning en ontspanning samen komen met hulp van het doek: ik kom zeker terug om het nogmaals te beleven.

    Petra
  • Alles los te laten, behalve het doek; het was heerlijk om te zweven in de lucht en te vertrouwen op je lijf. En dat in de prachtige, stille natuur van Oeverlicht. Dankjewel voor je begeleiding Cecilia!

    Liesbeth

Studio & Omgeving

We kijken uit naar jullie deelname,

We zien jullie in Oeverlicht, aan de Regge.

Warme groet,

Cecilia

Meld je aan!

Meld je aan via het formulier: